Ons team

Mensen beschermen u. Zij zorgen ervoor dat uw vastgoed wordt beschermd en beheerd en staan dagelijks voor u klaar. Goed bereikbaar en snel beschikbaar, omdat zij in uw regio wonen.

Joost Hamming

DGA
“Er wordt bij De Kabath altijd geredeneerd vanuit het vastgoed en kwalitatief hoogwaardig beheer. Naast de verwachtingen van onze opdrachtgevers hebben ook onze gebruikers wensen en ideeën bij de invulling van het tijdelijk gebruik van een leegstaand object. De kracht van mijn werk ligt in, contact met mensen, het maken van de juiste keuzes en dit vastleggen in overeenkomsten die standhouden.”

Joost Hamming

Remi Brouns

Objectmanager West-Nederland
Vanuit mijn passie voor vastgoed heb ik mijn makelaarsopleiding behaald, waarna ben ik begonnen als objectmanager Midden-Nederland bij De Kabath. Nog elke dag denk ik bij mezelf hoe bijzonder het werk is wat ik doe. Ik kom in de meest bijzondere panden op de meest bijzondere plekken, heb nauw contact collega's, bewoners en eigenaren. Die combinatie van vastgoed en mensenwerk is wat mijn werk zo leuk maakt!

Remi Brouns

Bernd van den Berg

(operationeel) Directeur
“Wij beschermen geen vastgoed, wij beschermen onze opdrachtgevers”. Als Operationeel Directeur bij De Kabath kom ik dagelijks in contact met bedrijven en hun vastgoed. Mijn kracht is om 'leegstand vraagstukken' te inventariseren en te transformeren naar bijvoorbeeld een verdienmodel met hulp van de huidige wet- en regelgeving of ‘gewoon’ te ontzorgen. Geen vastgoed is hetzelfde, daarom is maatwerk bij ons standaard. Van een bruikleenovereenkomst tot grootschalige infrastructurele projecten niets is ons te veel.

Bernd van den Berg

Bas Nijenhuis

Commercieel objectmanager
Als commercieel objectmanager loop ik regelmatig door verlaten leegstaande panden. Elk gebouw heeft een eigen verhaal, talloze herinneringen en bijzondere anekdotes. Loop door een oud monumentaal pand en je beleeft de wereld door de ogen van de gebruikers van toen. Goed vastgoedbeheer is mensenwerk. De sleutel tot het vinden van oplossingen voor leegstand zijn immers de mensen, en daar doe ik het voor.

Bas Nijenhuis

Mariet Hamming

P&O
Op de achtergrond ben ik actief in het ondersteunen en faciliteren van de medewerkers om hun werk met plezier en in balans uit te kunnen voeren in het waarmaken van de visie van De Kabath. Samen met alle collega’s staan wij voor het ontzorgen van onze opdrachtgever, het creatief invullen van leegstaand onroerend goed en altijd te gaan voor een passende oplossing. Het is dan ook fijn om sinds augustus 2018 deel te mogen uitmaken van de P&O afdeling bij de Kabath en mijn bijdrage daaraan te mogen leveren.

Mariet Hamming

Tim Heisterkamp

Objectmanager Noord-Oost Nederland
Sinds 2019 ben ik werkzaam als objectmanager bij de Kabath Vastgoedbeheer regio Noord-Oost Nederland. Elke dag ervaar ik hoe mooi en afwisselend ons werk is. Niet alleen de bijzondere locaties die we in beheer hebben zorgen hier voor, maar ook het nauw samenwerken met kundige en gedreven collega's. De uitdaging is om voor elk uniek object een beheerplan op te stellen, hierbij rekening houden met de mogelijkheden van het object, de wensen van de eigenaar, de omgeving en de bewoners of ondernemers.

Tim Heisterkamp

Remco Slijkhuis

Financieel manager
Het behartigen van de belangen van zowel onze opdrachtgevers als onze bewoners en ook nog die van ons als beheerder maakt het werk bij De Kabath Vastgoedbeheer zeer dynamisch. Daarnaast bezig zijn met het "in control" houden van een groeiende organisatie zonder dat ons kwaliteitsniveau afneemt, zorgt ervoor dat dat elke dag weer interessant is.

Remco Slijkhuis

Evianne van Walsem

Objectmanager Midden-Nederland
Met veel plezier ben ik in 2020 begonnen bij de Kabath als Junior Object manager. Ik ontmoet steeds weer nieuwe mensen en loop door gebouwen waarvan ik elke dag weer geniet. Van persoonlijk contact houden met bewoners en opdrachtgevers krijg ik veel positieve energie, dit is waarom deze functie zo goed bij mij past.

Evianne van Walsem

Monique Vreugdenhil

Officemanager
Binnen de Kabath is het de back-office die als eerste aanspreekpunt de zakelijke kant van het bedrijf uitstraalt. Hierin kan ik met jaren ervaring in klantcontact mij goed in plaatsen. Professioneel zijn naar onze opdrachtgevers en bewoners, snel schakelen in hun vragen. Opdrachtgevers en onze objectmanagers ondersteunen in hun zoektocht naar de juiste bewoners. Potentiële huurders helpen in hun zoektocht naar een tijdelijke woning. Geen leegstand creëren, maar iedereen voorzien in hun woongenot.

Monique Vreugdenhil

Guido Lindeman

Objectmanager
Het mooie aan het werk in de vastgoedbeheerbranche vind ik het mogen werken met een verscheidenheid van mensen en het leveren van maatwerk. Ten tijde van leegstand komen met oplossingen om zo de leefbaarheid in de omgeving te behouden, kansen te bieden aan (beginnende) ondernemers en woningzoekenden en verpaupering en vandalisme tegen te gaan. Ik ben pas tevreden op het moment dat alle betrokken partijen dat ook zijn!

Guido Lindeman

Renske Pijnenborg

Financieël/administratief medewerkster
Mijn naam is Renske en ik werk als financieel medewerker bij De Kabath Vastgoedbeheer. Het financiële plaatje kloppend maken, dat is wat ik leuk vind. Na jarenlange financiële ervaring in andere branches is de vastgoedbranche voor mij totaal nieuw. De diversiteit van opdrachtgevers en bewoners maakt het erg dynamisch en daardoor is geen dag hetzelfde.

Renske Pijnenborg

Pamela Wiering

Backoffice
Mijn naam is Pamela en ik ben onderdeel van het backoffice team bij De Kabath vastgoedbeheer. Ik werk nauw samen met bewoners, opdrachtgevers en objectmanagers, en mijn enthousiasme en gedrevenheid drijven me om alles efficiënt te regelen. Ik ben onder ander verantwoordelijk voor het plannen van bezichtigingen voor nieuwe bewoners, het opstellen van overeenkomsten en het afhandelen van reparatieverzoeken. Met mijn organisatorische vaardigheden zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt, zodat onze bewoners zich thuis kunnen voelen in hun nieuwe woning. Ik sta altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat onze bewoners tevreden zijn.

Pamela Wiering

Fred Bulte

Facilitair medewerker
Mijn naam is Fred. Ik werk sinds juli 2022 voor de Kabath vastgoedbeheer in het mooie Maastricht als facilitair medewerker. Mijn werkzaamheden omvatten alles wat met faciliteren te maken heeft, inclusief het coördineren van afvalscheiding, beveiliging, mankementen en offerteaanvragen. Dit werk verricht ik in Overmaze Maastricht, waar 370 vluchtelingen uit Oekraïne zijn gehuisvest, zowel jong als oud. De samenwerking met de gemeente Maastricht, Vluchtelingen werk en de vrijwilligers is van essentieel belang. Het mooie van mijn werk is het dagelijkse contact met de mensen, vooral met de dankbare kinderen.

Fred Bulte

Jelwo de Boer

(commercieel) Directeur
Ik heb jarenlange ervaring en expertise in de veiligheidsbranche en bedrijfsmanagement. Het creëren van nieuwe mogelijkheden en oplossen van complexe vraagstukken binnen het vastgoedbeheer en facilitaire dienstverlening zijn zaken waar ik energie van krijg. Woorden als samenwerken, gedreven, verbinder, aandacht voor de mens typeren mij.

Jelwo de Boer

Alfons van Gasselt

Operationeel manager
“Leegstandbeheer vind ik mensenwerk. Ik vind het prachtig om te werken met eigenaren, bewoners en gebruikers van steeds andere objecten; van boerderijen tot villa’s of kantoorpanden van 12.000 m2. Een van mijn mooiste projecten was voorheen een Rijksgevangenis uit 1851 die nu is verbouwd tot hotel.”

Alfons van Gasselt

Jij?

Op zoek naar een uitdagende
en veelzijdige baan?
Op zoek naar een uitdagende
en veelzijdige baan?

Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar
info@dekabath.nl

Jij?

Op zoek naar woon- of werkruimte? Schrijf je hier in