Ons team

Mensen beschermen u. Zij zorgen ervoor dat uw vastgoed wordt beschermd en beheerd en staan dagelijks voor u klaar. Goed bereikbaar en snel beschikbaar, omdat zij in uw regio wonen.

Loes Jannink

Objectmanager Oost-Nederland
Geen dag is hetzelfde, dat maakt mijn werk ontzettend leuk en uitdagend. In de regio Oost-Nederland staan veel bijzondere objecten, waar ik het beheer van mag doen. Ik heb veel contact met opdrachtgevers en bewoners en werk nauw samen met mijn collega's. Kortom; een droombaan bij een mooie organisatie!

Loes Jannink

Alfons van Gasselt

Objectmanager Zuid-Nederland
“Leegstandbeheer vind ik mensenwerk. Ik vind het prachtig om te werken met eigenaren, bewoners en gebruikers van steeds andere objecten; van boerderijen tot villa’s of kantoorpanden van 12.000 m2. Een van mijn mooiste projecten was voorheen een Rijksgevangenis uit 1851 die nu is verbouwd tot hotel.”

Alfons van Gasselt

Joost Hamming

DGA
“Er wordt bij De Kabath altijd geredeneerd vanuit het vastgoed en kwalitatief hoogwaardig beheer. Naast de verwachtingen van onze opdrachtgevers hebben ook onze gebruikers wensen en ideeën bij de invulling van het tijdelijk gebruik van een leegstaand object. De kracht van mijn werk ligt in, contact met mensen, het maken van de juiste keuzes en dit vastleggen in overeenkomsten die standhouden.”

Joost Hamming

Remi Brouns

Objectmanager Midden-Nederland
Vanuit mijn passie voor vastgoed heb ik mijn makelaarsopleiding behaald, waarna ben ik begonnen als objectmanager Midden-Nederland bij De Kabath. Nog elke dag denk ik bij mezelf hoe bijzonder het werk is wat ik doe. Ik kom in de meest bijzondere panden op de meest bijzondere plekken, heb nauw contact collega's, bewoners en eigenaren. Die combinatie van vastgoed en mensenwerk is wat mijn werk zo leuk maakt!

Remi Brouns

Elke Urbanski

Objectmanager Zuid-Nederland
“Tijdens mijn werk krijg ik te maken met alle zaken die spelen rond de projecten die wij tijdelijk beheren in de regio Noord-Brabant. In deze regio ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van panden en contacten met bewoners en opdrachtgevers. Wat mij uitdaagt is de creativiteit, de dynamiek en flexibiliteit die moet worden aangewend om te komen tot hoogwaardige dienstverlening. Het streven naar kwaliteit op alle fronten en bij ieder project vraagt zijn eigen specifieke aanpak.”

Elke Urbanski

Bernd van den Berg

Commercieel manager
“Wij beschermen geen vastgoed, wij beschermen onze opdrachtgevers”. Als Commercieel manager bij De Kabath kom ik dagelijks in contact met bedrijven en hun vastgoed. Mijn kracht is om ‘leegstandsvraagstukken’ te inventariseren en te transformeren naar bijvoorbeeld een verdienmodel met hulp van de huidige wet- en regelgeving of ‘gewoon’ te ontzorgen. Geen vastgoed is hetzelfde, daarom is maatwerk bij ons standaard. Van een bruikleenovereenkomst tot grootschalige infra structurele projecten niets is ons teveel.

Bernd van den Berg

Bas Nijenhuis

Objectmanager West-Nederland
Ik ben werkzaam als objectmanager bij De Kabath. Dagelijks heb ik contact met zowel opdrachtgevers als bewoners. Mijn passie voor vastgoed gecombineerd met het onderhouden van relaties en menselijk contact maakt dit werk fantastisch om te doen.

Bas Nijenhuis

Ellen Hamer

Back office
Unieke panden op unieke plekken beheren en daar creatieve oplossingen voor bedenken spreekt mij aan. Als afgestudeerde assistent makelaar is werken in het vastgoed een passie voor mij. Goed contact hebben met bewoners en opdrachtgevers vind ik belangrijk. Achter de schermen zorg ik samen met mijn collega's ervoor dat alles geregeld is voor onze objectmanagers. Vanaf het moment dat u ons inschakelt, streven wij gezamenlijk naar het gewenste doel

Ellen Hamer

Lucinda van Ruler-Schrievers

Back office
Al jarenlang ben ik geïnteresseerd in onroerend goed en alles wat hierbij komt kijken. Hoe gaaf is het, om hier ook op werkgebied, mee bezig te kunnen zijn door het beheren van leegstand. Als medewerker back office ben ik samen met mijn collega’s op kantoor de ondersteunende ‘duizendpoot’ voor onze collega’s in de buitendienst en verricht ik daarnaast alle voorkomende kantoorwerkzaamheden. Tevreden opdrachtgevers en bewoners die met een goed gevoel voor ons wonen is het doel

Lucinda van Ruler-Schrievers

Geert-Jan te Wierik

Technische dienst
Sinds 2010 ben ik werkzaam als technische dienst. Van douche tot piepende deur en van keukenblok tot cilinder, elke dag is anders. Het is in mijn werk altijd fijn om te zien dat bewoners blij zijn als ik het probleem heb kunnen verhelpen

Geert-Jan te Wierik

Mariet Hamming

P&O
Op de achtergrond ben ik actief in het ondersteunen en faciliteren van de medewerkers om hun werk met plezier en in balans uit te kunnen voeren in het waarmaken van de visie van De Kabath. Samen met alle collega’s staan wij voor het ontzorgen van onze opdrachtgever, het creatief invullen van leegstaand onroerend goed en altijd te gaan voor een passende oplossing. Het is dan ook fijn om sinds augustus 2018 deel te mogen uitmaken van de P&O afdeling bij de Kabath en mijn bijdrage daaraan te mogen leveren.

Mariet Hamming

Tim Heisterkamp

Objectmanager Noord-Oost Nederland
Met veel enthousiasme ben ik begonnen bij de Kabath vastgoedbeheer, met mijn voorliefde voor vastgoed en ervaring in facilitaire dienstverlening is deze functie de ideale manier om beide te combineren.

Tim Heisterkamp

Jij?

Op zoek naar een uitdagende
en veelzijdige baan?
Op zoek naar een uitdagende
en veelzijdige baan?

Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar
info@dekabath.nl

Jij?

Op zoek naar werkruimte? Schrijf je hier in