Project Koedijk

Project Koedijk in Alkmaar

De Kabath vastgoedbeheer is thuis in elke ruimte. Van kantoorpand, gevangenis, kerk tot een complete woonwijk. dKVb biedt mogelijkheden om vastgoed optimaal te benutten. Met ons team van ervaren specialisten in leegstandbeheer weten wij waar de kansen en mogelijkheden liggen. 

Samen wonen in Koedijk

Een greep uit onze portfolio; niet alleen incourant vastgoed, zoals kloosters of scholen, maar ook complete woonwijken hebben wij in beheer. Oké, een complete woonwijk is wellicht wat overdreven, maar dit project in de wijk Oostwijk in Koedijk (gemeente Alkmaar) komt aardig in de buurt. Dit is een wijk van 38 woningen, waar wij op moment van schrijven 18 woningen in beheer hebben. Deze woningen zijn verschillend van soort. Gemiddeld genomen beschikt elke woning over minimaal 2 slaapkamers en de meeste woningen hebben een vrij grote tuin. 

Op 1 maart zijn we gestart en inmiddels wonen er nu 20 Kabath bewoners. De woningen worden tijdelijk verhuurd op basis van de leegstandwet voor een minimale periode van 6 maanden. Onze objectmanager, Remi Brouns, behartigt de belangen van de vastgoedeigenaar en de bewoners. Dagelijks monitort hij de leefbaarheid en stimuleert de saamhorigheid tussen onze huurders en de vaste bewoners. Remi fungeert als vast aanspreekpersoon in de wijk. Als onderdeel van onze dienstverlening hebben wij in de wijk ons laagdrempelig projectkantoor. Herkenbaar voor de buurt waar men terecht kan met alle vragen. Of gewoon voor een praatje of bak koffie. Door dit  op deze manier aan te pakken zorgt dKVb voor veilige en prettige bewoning van de woningen. 

Het positieve effect hiervan kun je lezen op de website van Oostwijk-Koedijk >> Nieuwe bewoners verwelkomd in Koedijk

 

 

Op zoek naar woon- of werkruimte? Schrijf je hier in