Tijdelijke werkruimte

Ben je op zoek naar flexibele en betaalbare werkruimte? Een tijdelijke werkruimte via leegstandbeheer bij dKVb biedt je de unieke kans om voor een korte periode in een verrassende en vaak bijzondere locatie te werken. Of je nu een freelancer, startende ondernemer of creatieve professional bent, een tijdelijke werkplek kan de perfecte oplossing voor jou zijn!

Vraag aan Bekijk aanbod

Kantoorruimtes en ateliers op bijzondere plekken

Wanneer een gebouw zijn oorspronkelijke functie verliest, zoals bij de verhuizing van een bedrijf of de sluiting van een school, blijft het vaak leegstaan tot er een nieuwe bestemming voor is gevonden. Dit kan soms maanden of zelfs jaren duren. Leegstandbeheer biedt hiervoor een slimme oplossing door tijdelijke gebruikers aan te trekken die het pand in de tussentijd onderhouden en gebruiken. Hierdoor krijgen leegstaande panden, die anders ongebruikt en kwetsbaar zouden blijven voor vandalisme en verval, een tijdelijke invulling. Deze panden kunnen variëren van kantoren en scholen tot kerken, kastelen en industriële complexen.

Als gebruiker draag je bij aan het behoud en onderhoud van het gebouw. Je houdt de ruimtes schoon, voert kleine reparaties uit en zorgt ervoor dat het pand levendig blijft. Zo ontstaat er een win-winsituatie: het gebouw blijft in goede staat en jij geniet van een unieke werkervaring tegen lage kosten!

Bekijk ons recente aanbod werkruimte