Tijdelijke woonruimte

Ben je op zoek naar een flexibele en betaalbare woonoplossing? Tijdelijke woonruimte via leegstandbeheer bij dKVb biedt je de unieke kans om voor een korte periode in een verrassende en vaak bijzondere woning te verblijven. Of je nu een student, jong professional of avontuurlijke bewoner bent, tijdelijk wonen kan een perfecte oplossing zijn!

Vraag aan Ons aanbod

Word jij leegstandbeheerder?

Wanneer een gebouw zijn oorspronkelijke functie verliest, bijvoorbeeld door een verhuizing van een bedrijf of het sluiten van een school, blijft het vaak leegstaan tot er een nieuwe bestemming voor wordt gevonden. Dit kan maanden of zelfs jaren duren. Leegstandbeheer biedt een oplossing door tijdelijke bewoners aan te trekken die het pand in de tussentijd onderhouden en bewonen. Leegstandbeheer houdt dus in dat dat leegstaande panden, die anders ongebruikt zouden blijven en daardoor kwetsbaar zijn voor kraak, vandalisme en verval, tijdelijk worden bewoond door huurders. Deze panden kunnen uiteenlopen van kantoren, scholen, kerken tot zelfs kastelen en industriële complexen!

Door leegstaande panden te bewonen, draag jij als bewoner bij aan het behoud en onderhoud van het gebouw. Je houdt de ruimtes schoon, voert kleine reparaties uit en zorgt ervoor dat het pand levendig en in gebruik blijft. Dit creëert een win-win situatie: het gebouw blijft in goede staat en jij als bewoner geniet van een unieke woonervaring tegen lage kosten!

Bekijk ons recente aanbod woonruimte