Beveiliging

De zekerheid dat een pand is beschermd tegen vandalisme en inbraak is van onschatbare waarde. In veel gevallen is het laten bewonen van een pand hier een goede oplossing voor maar soms is dit niet voldoende of mogelijk in een gebouw. In dit soort gevallen is het belangrijk om de alternatieven goed in kaart te brengen. Door onze ervaring, kennis en creativiteit aan te spreken denken wij graag met u mee in het bedenken van een passende alternatief. Van het laten barricaderen van de deuren en ramen tot het opstellen van een mobiel alarm systeem in de vorm van een digitale oppasser (DiOp) of hoogwaardig camerasysteem; De Kabath kan het voor u regelen.

“Wij zorgen voor praktische bescherming. Zonder gedoe kunnen onze opdrachtgevers zich op de toekomst richten.”

Digitale oppasser

Onze digitale oppasser is mobiel alarmsysteem dat bijna dezelfde problemen signaleert als een bewoner of gebruiker van een pand: inbraak, glas schade, wateroverlast, rook en koolmonoxide. Dit systeem is dan ook een ideale oplossing voor wanneer de kosten van een “normaal” alarmsysteem niet opwegen tegen de risico’s.

Camera systeem


Wanneer het belangrijk is om de beveiliging in de meer letterlijke zin in beeld te hebben is het plaatsen van een camerasysteem een goede oplossing. Ons hoogwaardig systeem geeft een haarscherp beeld en kan, doordat het systeem zichzelf van stroom kan voorzien middels zonne energie, op iedere locatie worden geplaatst. Het camerasysteem staat daarbij 24/7 in contact met een gecertificeerde meldkamer en zodra er beweging wordt gesignaleerd wordt een afgesproken protocol in werking gesteld. In combinatie met de gemakkelijke bediening via een app, de mogelijkheid om melders te koppelen en eventuele inzet van toezichthouders zorgt dit systeem voor een optimale controle van uw object.

  • Woon-/werkruimte
  • Beveiliging
  • Onderhoud
  • Projectbegeleiding
  • Op zoek naar woon- of werkruimte? Schrijf je hier in