Ons aanbod

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte of toe aan een opwindend nieuw hoofdstuk in je leven met Anti-kraak wonen? Bekijk hieronder ons actuele aanbod waar jij kan wonen als leegstandsbeheerder :

West Nederland

 • Woonruimte (7)
 • Werkruimte (3)
 • Toon alles
 • Woonruimte ‘s-Gravenhage regio West NederlandZuid-Holland

 • Woonruimte
 • SLUITEN

  Woonruimte ‘s-Gravenhage

 • 's-Gravenhage
 • Gemeubileerd appartement
 • Reageer

  Omschrijving

  Aan de Goereesestraat te ‘s-Gravenhage (Duindorp) bieden wij een gemeubileerd appartement te huur aan voor de periode van 15 november 2023 tot en met 31 mei 2024.

  Het appartement ligt net achter de duinen en heeft uitzicht over zee en strand! U bevindt zich nabij diverse winkels en openbaar vervoer. Doordat het appartement gestoffeerd en gemeubileerd is, is het ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woning.

  Indeling:
  Via de centrale hal beneden wordt het appartementencomplex betreden. Hier heeft u de keuze tussen trap en lift om op de 5e verdieping te komen.
  Via de voordeur komt u in de hal van het appartement. De hal geeft toegang tot alle ruimtes; Een apart toilet, de badkamer, voorzien van ligbad, de wasruimte, de 2 in grootte variërende slaapkamers (waarvan 1 ingericht als walk-in-closet) en de woonkamer met open keuken. Via de woonkamer en beide slaapkamers is er toegang tot het balkon.

  De woning heeft een oppervlakte van 83 m2, heeft een balkon en wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

  De woning wordt verhuurd via de Wet Doorstroming Huurmarkt.
  Huurperiode : 15 november 2023 t/m 31 mei 2024.
  Huurprijs : € 1850,- per maand.
  Daarnaast wordt er € 150,- euro betaald aan servicekosten voor de nutsvoorzieningen en het internet. Aan het eind wordt er een afrekening gedaan voor het daadwerkelijk verbruik.

  Overige bijzonderheden:
  – In de master bedroom bevindt zich een 2-persoons sauna
  – Woonkamer met open keuken, v.v. de nodige inbouwapparatuur
  – Badkamer v.v. ligbad
  – Wasmachine aanwezig
  – Verwarming d.m.v. warmtepomp en vloerverwarming
  – Eigen overdekte parkeerplek
  – Niet geschikt voor kinderen
  – Roken niet toegestaan
  – Geen huisdieren toegestaan
  – Er geldt een borg van 2 maanden huur
  – Inschrijven op het adres is niet mogelijk
  – Huurder ontvangt een Huishoudelijk reglement van het complex welke ondertekend dient te worden

  Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich aanmelden via de reageerknop. Om na te gaan of u in aanmerking komt, ontvangen wij graag 3 recente loonstroken, die aantonen dat uw bruto-inkomen 3x de huurprijs. Bent u ZZP’er, dan ontvangen wij graag de meest recente jaarrekening, die ook aangeeft dat uw bruto-inkomen 3x de huurprijs is.

  Bloemwijk Alkmaar regio Noord-Holland

 • Woonruimte
 • SLUITEN

  Bloemwijk Alkmaar

  Omschrijving

  In de Bloemwijk en Alkmaar krijgen wij zo nu en dan woningen beschikbaar voor tijdelijke verhuur. De prijzen variëren tussen de € 450,00 tot € 650,00 per maand. De borg is gelijk aan één maand huur inclusief € 7,25 servicekosten.

  De woningen zijn verschillend van soort en ook de staat van onderhoud is wisselend. Gemiddeld genomen beschikt een woning over minimaal 2 slaapkamers.
  Om een beeld te geven zijn in deze advertentie foto’s bijgevoegd van woningen die reeds ingevuld zijn, dit zijn geen foto’s van de woningen die nog beschikbaar komen. Aan deze foto’s kunnen geen rechten worden ontleend.

  Voor de Bloemwijk hanteren wij een wachtlijst. Om op de wachtlijst te komen dient u uw inkomensverklaring van 2022 toe te sturen aan (deze kunt u downloaden op de site van de Belastingdienst, gelieve uw BSN onleesbaar te maken). Dat de advertentie nu online staat betekend niet dat wij direct een woning beschikbaar hebben.

  De woningen worden tijdelijk verhuurd op basis van de Leegstandwet voor een minimale periode van 6 maanden. Het is niet toegestaan om hier met kinderen te wonen.

  LET OP: Indien u op de wachtlijst wordt geplaatst betekend dat niet dat u een woning krijgt aangeboden. Bellen om te vragen of er een woning beschikbaar is heeft geen zin.

  Eisen voor de wachtlijst (indien u er met 2 gaat wonen graag beide de volgende documenten aanleveren):
  – Inkomensverklaring 2022
  – 3 recente loonstroken
  – 3 recente bankafschriften waarop de uitbetaling van het loon te zien is
  – Huidige situatie huur: Huurdersverklaring
  – Huidige situatie koop: Kopie koopakte
  – Kopie legitimatiebewijs
  – Geen inwonende kinderen
  – Korte kennismaking van een aantal zinnen

  Wij zien de bovengenoemde documenten graag tegemoet via de reageerknop.

  Voldoet u niet aan deze eisen dan heeft het geen zin om te reageren. Aanmeldingen waar aan bovenstaande eisen niet wordt voldaan worden niet op de wachtlijst geplaatst.

  Let op: Het adres is het projectkantoor en niet een eventuele woning die beschikbaar komt.