Vacature Binnendienst medewerker (32-40 uur)

Onze organisatie

De Kabath vastgoedbeheer (dKVb) is gevestigd in Apeldoorn. dKVb is in 30 jaar uitgegroeid tot een creatieve, integere partner voor (semi)overheden, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, projectontwikkelaars, beleggers en particulieren. De vastgoedmarkt is dynamisch, vraagt om een flexibele insteek en wij streven ernaar om onze dienstverlening hierop af te stemmen. Wij werken vanuit de visie: “kansen creëren voor eigenaren en tijdelijke gebruikers” door bewust te kiezen voor een andere benadering van leegstand; De Kabath benadering waarbij de mens centraal staat. dKVb minimaliseert leegstand risico’s door alternatieven, die van meerwaarde zijn op het gebied van leefbaarheid, onderhoud en uitstraling.

Voor onze groeiende organisatie zoeken wij een collega in de rol van:

 

Binnendienst medewerker (32-40 uur)

Wat zijn je belangrijkste taken?

Als binnendienst medewerker werk jij nauw samen met je naaste collega’s en voer je zelfstandig alle voorkomende operationele taken uit. Je streeft ernaar om hoogwaardige ondersteuning te bieden aan onze opdrachtgevers en bewoners.

Hieronder wordt verstaan:

–        Contractbeheer;

–        Telefoon/mail/post en communicatie richting de opdrachtgevers en bewoners;

–        Sleutelbeheer & vergunningen panden;

–        Beheer van gebouwen op afstand;

–        Archief en secretariële zaken voor het management.

 

Wie zoeken we? 

Een prettige, gezellige, humorvolle collega, die werkt in het kloppende hart van dKVb, met een initiatiefrijke, proactieve mentaliteit.

Daarnaast:

 

Wij bieden:

Een functie met impact: bij dKVb werken 15 mensen, dus een ieders bijdrage doet ertoe. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag vol overgave in om de beste dienstverlening te leveren aan onze opdrachtgevers. Hier maak jij deel van uit. Wij bieden je een organisatie met een informele bedrijfscultuur waar betrokkenheid zeer gewaardeerd wordt. Je werkdagen en uren kunnen in overleg met elkaar worden bepaald. Daarnaast geldt een marktconform salaris, diverse opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. 

 

Heb je interesse? Ben je enthousiast? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar solliciteren@dekabath.nl t.a.v. Mariet Hamming.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via 085-1306 494.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Op zoek naar woon- of werkruimte? Schrijf je hier in