Vrijstaande woning Beaxem

TERUG NAAR HOME | NAAR OVERZICHT
 • €650
 • groene vingers
 • vrijstaande woning
 • Reageer

  Omschrijving

  Per direct beschikbaar. Dichtbij de kern van Baexem bieden wij een riante, vrijstaande woning met diepe tuin op een perceel van 4307 m2 aan voor de tijdelijke verhuur. De grote tuin is ideaal voor natuurliefhebbers met groene vingers.

  Ligging:
  De woning is gelegen aan de rand van de kern van Baexem, een kerkdorp in Midden-Limburg. Baexem heeft een kleine kern die volledig voorziet in de eerste levensbehoeften. Een slager, bakker, supermarkt, peuterspeelzaal en basisschool zijn allen op loopafstand te bereiken. Voor een wat ruimer winkelaanbod zoals mode- en schoenenzaken, is het dorp Heythuysen, gelegen op circa 4 km afstand, de meest aangewezen plaats. Daarnaast ligt Baexem aan de provinciale weg N280 die de steden Roermond en Weert met elkaar verbindt. Hierdoor ligt Baexem centraal ten opzichte van werkgelegenheid en onderwijs. Steden als Eindhoven en Maastricht zijn in een afstand van maximaal 1 uur te bereiken.

   

  Begane grond:
  De ontvangsthal (2,50 x 2,50 meter) en hal zijn voorzien van een authentieke tegelvloer. De ruime woonkamer (4,00 x 8,00 meter) is voorzien van een haard, compleet houten vloer en heeft grote dubbele openslaande deuren naar de serre toe (4,00 x 7,00 meter). De serre is voorzien van een schuifpui wat toegang geeft tot de ruime tuin.
  Op de begane grond bevinden zich daarnaast het toilet en de keuken (3,00 x 3,00 meter). Tevens is er nog een opslagkamer met meterkast en cv-ketel (2,50 x 2,50 meter)

   

  Eerste verdieping:
  Op de eerste verdieping bevinden zich een vijftal kamers waarvan 3 mogelijke slaapkamers. De badkamer heeft een tweede toilet, urinoir, wasbak en douche.

   

  Prijs: €650,- ex nutsvoorzieningen

  Huisdieren: toegestaan

   

  Personeels huisvestiging niet mogelijk!

  De woning wordt tijdelijk te huur aangeboden op basis van de Leegstandwet. Dit betekent dat de minimale periode 6 maanden bedraagt, maximaal is niet bekend.

  Om in aanmerking te komen voor de woning dient het bruto maandinkomen 3 maal de huurprijs te bedragen.

  Indien u interesse heeft ontvangen wij graag een email met drie recente loonstrookjes en een profielschets, u kunt dit sturen naar info@dekabath.nl

  Op zoek naar werkruimte? Schrijf je hier in