Onze Mensen

Mensen beschermen u. De tijdelijke bewoners of gebruikers zijn het belangrijkst. Zij zijn – soms op zeer korte termijn – beschikbaar voor tijdelijke huur. Hun aanwezigheid vormt een belangrijke invulling van de geboden bescherming. Wij selecteren bewoners en gebruikers met zorg en houden rekening met het pand en de omgeving.

De objectmanagers zijn uw belangrijkste contactpersonen. Goed bereikbaar en snel beschikbaar, omdat zij wonen in uw regio.


Larissa Crum

Objectmanager Midden- en West-Nederland, sinds 2010 bij   De Kabath.

“Panden beheren op unieke plekken is een uitdaging. Daar moet je zoeken naar creatieve oplossingen en flexibele gebruikers. Het is een combinatie van mensenwerk en liefde voor vastgoed. Na vier jaar op kantoor te hebben gewerkt bij de Kabath vastgoedbescherming kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien. Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen. Nu houd ik mij bezig met leegstandbeheer in het veld en dat is nog mooier.”

Elke Urbanski

Objectmanager Zuid-Nederland, sinds 2006 bij De Kabath.

“Tijdens mijn werk krijg ik te maken met alle zaken die spelen rond de projecten die wij tijdelijk beheren in de regio Noord Brabant. In deze regio ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van panden en contacten met bewoners en opdrachtgevers. Wat mij uitdaagt is de creativiteit, de dynamiek en flexibiliteit die moet worden aangewend om te komen tot hoogwaardige dienstverlening. Het streven naar kwaliteit op alle fronten en bij ieder project vraagt zijn eigen specifieke aanpak.”

Joost Hamming

DGA, sinds 2011 bij De Kabath.

“Er wordt bij De Kabath altijd geredeneerd vanuit het vastgoed en kwalitatief hoogwaardig beheer. Naast de verwachtingen van onze opdrachtgevers hebben ook onze gebruikers wensen en ideeën bij de invulling van het tijdelijk gebruik van een leegstaand object. De kracht van mijn werk ligt in, contact met mensen, het maken van de juiste keuzes en dit vastleggen in overeenkomsten die standhouden.”

Alfons van Gasselt

Objectmanager Zuid-Nederland, sinds 2007 bij De Kabath.

“Leegstandbeheer vind ik mensenwerk. Ik vind het prachtig om te werken met eigenaren, bewoners en gebruikers van steeds andere objecten; van boerderijen tot villa’s of kantoorpanden van 12.000 m2. Een van mijn mooiste projecten was voorheen een Rijksgevangenis uit 1851 die nu is verbouwd tot hotel.”

Loes Jannink

Objectmanager Oost- en Noord-Nederland, sinds 2015 bij De Kabath

“Twee jaar heb ik als administratief medewerkster op ons kantoor gewerkt. In 2017 ben ik begonnen als objectmanager, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de operationele zaken rond leegstaand onroerend goed in Noord en Oost Nederland. Het is ontzettend leuk om alles wat ik heb geleerd op kantoor, nu zelf in de praktijk uit te voeren. Ik vind het een uitdaging om voor iedere situatie een passende oplossing te zoeken.”

Bernd van den Berg

Accountmanager, sinds 2017 bij De Kabath

“Wij beschermen geen vastgoed, wij beschermen onze opdrachtgevers”

Als Accountmanager bij De Kabath Vastgoedbeheer kom ik dagelijks in contact met bedrijven/ mensen en hun vastgoed. Mijn kracht is om ‘leegstandsvraagstukken’ te inventariseren en te transformeren naar bijv. een verdienmodel met hulp van de huidige wet- en regelgeving of ‘gewoon’ te ontzorgen. Geen vastgoed is hetzelfde, daarom is maatwerk bij ons standaard. Van een bruikleenovereenkomst tot grootschalige infra structurele projecten niets is ons teveel.

Daniëlle Gruiters - Zeggelaar

Administratief medewerkster, sinds 2009 bij De Kabath

“Mijn werkdag verloopt nooit hetzelfde en is net zo divers als de gebouwen die wij beheren. De diversiteit aan verantwoordelijkheden en werkzaamheden is altijd weer een uitdaging. De oplossingen die wij moeten zoeken vragen vaak om creativiteit en flexibiliteit. En dan alles in goede banen leiden tot het uiteindelijk op zijn plek valt, dat maakt iedere dag weer leuk.”