Over ons

Bij de Kabath vinden wij het belangrijk dat uw leegstaande vastgoed beschermd wordt en indien mogelijk op een correcte wijze geëxploiteerd. Leegstand kost tijd, geld en energie en die zorgen nemen wij graag van u over. Met de juiste mix van bescherming en beheer behoeden wij u tegen de gevolgen van leegstand.

Wij beschermen geen vastgoed, wij beschermen onze klanten.

De risico’s van leegstaand vastgoed
Wanneer een pand leeg staat loopt de eigenaar meerdere, onwenselijke risico’s. Hierbij valt te denken aan opbrengstverlies, juridische claims, verval en imagoschade. Bij de Kabath zijn we ons bewust van deze risico’s en zetten ons elke dag weer in om tot passende oplossingen te komen. Leegstand hoeft wat ons betreft geen achteruitgang te betekenen, maar brengt juist ook kansen met zich mee. Wij richten ons graag op werkbare, flexibele oplossingen, met een persoonlijke benadering, gedegen juridische kennis en onze jarenlange ervaring. Hierbij houden we rekening met het behoud van leefbaarheid, uitstraling en onderhoud en richten we ons altijd op het creëren van meerwaarde. We richten onze aandacht altijd op kostenbesparingen en daar waar mogelijk op de realisatie van opbrengsten.

Bijna 25 jaar ervaring in vastgoedbescherming
De Kabath is in 1991 opgericht met als doelstelling om vastgoedeigenaren te ontzien bij de lasten en zorgen van leegstaand vastgoed. In de afgelopen 25 jaar is onze organisatie uitgegroeid tot een creatieve, integere partner voor (semi)overheden en beleggers. De Kabath heeft de expertise in huis om u verder te helpen met al uw vastgoed vraagstukken. Hierbij zorgen wij altijd dat wij inzicht krijgen in de wensen van onze opdrachtgevers, de mogelijke risico’s voor het leegstaande pand en komen met passende, creatieve oplossingen. De vastgoedwereld is altijd in beweging en wij worden gedreven door deze dynamiek. De Kabath kiest hierbij bewust voor een andere benadering. Gefundeerd op juridische kennis, verstand van vastgoed en onze lange ervaring, richten wij ons op het creëren van win-win situaties, met oog voor de mens en natuur, transparantie en met een gezonde dosis lef en creativiteit.

Onze juridische expertise is up-to-date
Bij alle vraagstukken en problematiek rondom leegstaand vastgoed komen juridische regels om de hoek kijken. Geen oplossing zonder de juiste juridische maatregelen. Bij de Kabath nemen wij dit uitermate serieus omdat we weten dat jurisprudentie aan de basis staat van welke adequate oplossing dan ook. We volgen daarom alle juridische ontwikkelingen binnen het vastgoed op de voet, vooral met betrekking tot het Huurrecht en de Leegstandwet. Onze gespecialiseerde juristen kennen de meest recente jurisprudentie en wij combineren dit met de kennis over de uitgangspositie van onze klanten. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat alle gekozen oplossingen aan de wet- en regelgeving voldoen en kunnen we proactief reageren bij veranderingen. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van de Kabath beschikken over een gedegen en actueel kennisniveau. Hiervoor hebben we zelf een intern opleidingsprogramma ontwikkeld. De Kabath hanteert slechts een juridische manier: de correcte!

De opdrachtgever staat bij ons centraal
Bij de Kabath zijn we van mening dat dienstverlening een stap verder moet gaan dan de bescherming van het vastgoed. Ons uitgangspunt is de opdrachtgever zelf. Afhankelijk van de uitgangspositie van onze opdrachtgever en zijn vastgoed dragen wij de beste oplossing voor en zorgen wij voor adequate uitvoering. Respect, inlevingsvermogen en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten graag onze expertise, kennis en creativiteit in om voor u en uw vastgoed tot een optimale oplossing te komen. Het is onze passie om mogelijkheden te creëren voor de eigenaren van het vastgoed aan de ene kant en de tijdelijke gebruikers aan de andere kant. We denken hierbij in werkbare oplossingen waarmee we voordeel kunnen behalen voor alle betrokken partijen. Op deze manier ontstaat er over en weer respect en vertrouwen. Wat ons betreft een solide basis voor succes.

Meer informatie
Heeft u een vraag omtrent leegstandbeheer en wilt u advies van een expert? Wij maken graag kennis met u. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.