Juridische dienstverlening

Als eigenaar van leegstaand vastgoed wilt u weten waar u aan toe bent en zit u niet te wachten op onnodige claims. Wij zetten onze kennis, expertise en creativiteit graag in om u te beschermen tegen juridische beslommeringen. Volgens ons is er maar één juridische manier om zaken te regelen: de correcte.

“Wij staan voor juridische kwaliteit zonder concessies en dit bespaart onze opdrachtgevers onnodige procedures.”

Juridische kennis en expertise
De Kabath volgt alle juridische ontwikkelingen binnen het vastgoed op de voet. Onze gespecialiseerde juristen kennen de meest recente jurisprudentie. We stemmen de wensen van onze opdrachtgevers en de mogelijkheden van het vastgoedobject altijd af op de juridische mogelijkheden. Hierbij hanteren wij een creatieve aanpak om het maximale mogelijk te maken en een optimale balans te vinden. Omdat we goed op de hoogte zijn van de uitgangspositie van onze opdrachtgevers, kunnen we tevens proactief reageren bij veranderingen. De juiste interpretatie en toepassing van het huurrecht in onze contracten maken dat u voor 100% kunt vertrouwen op de Kabath.

Juridisch advies op maat
Creativiteit in de invulling van leegstand is ingebed in beheersing van de relevante, complexe wet- en regelgeving. De Kabath kent deze regels en werkt op dit vlak samen met de beste juristen. Wij helpen u met oplossingen voor ongewenste situaties en adviseren over alternatieven voor exploitatie en beheer. Het is ons doel om u juridisch goed te ondersteunen en wij adviseren u graag over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen, mee te denken over uw ideeën om zo samen tot een oplossing te komen die juridisch onderlegd is. U weet op deze manier exact waar u aan toe bent.

Praktische uitvoering in wet- of regelgeving
In alles wat wij doen richten wij ons erop om u uw zorgen uit handen te nemen. Zo ook als het gaat om juridische regelgeving en de praktische uitvoering hiervan. Hier valt bijvoorbeeld te denken aan het opstellen van correcte huur- en bruikleencontracten, het vinden van de juiste juridische kaders en het indienen en begeleiden van benodigde vergunningsaanvragen. Mochten er tussentijds wijzigingen in wet- of regelgeving zijn dan stellen we onze opdrachtgevers hiervan op de hoogte en zorgen we voor een nieuwe aanpak. Dit geeft de zekerheid dat alles goed geregeld is en beperkt het risico van onnodige claims.

Optimale exploitatie binnen juridische kaders
Bij de Kabath beschouwen wij het als een uitdaging om tot creatieve oplossingen te komen bij leegstaand vastgoed. Vaak gaat het om complexe situatie waarbij veel verschillende factoren meespelen. Vaak zijn er meerdere belanghebbenden, externe partijen in de omgeving van het pand of locale overheden die in meer of mindere mate betrokken zijn bij de exploitatie van uw pand. Met gedegen kennis en een frisse blik zoeken wij altijd naar het kruispunt waar de optimale exploitatie van een pand samenvalt met de omgeving en de heersende wet- en regelgeving. Alleen dan is er sprake van werkelijk resultaat.

Meer informatie
Zit u met een vraagstuk omtrent leegstaand vastgoed en bent u benieuwd wat de Kabath voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op.