Centrum Gouda – Lange Noodgodsstraat

Beschikbaar vanaf 1 juli 2023.

Deze ruime woning van 76 m2 is gelegen in de gewilde buurt De Baan e.o. Hier wonen vooral jonge inwoners tussen de 25 en 44 jaar, waardoor de buurt een hippe en levendige uitstraling heeft. Ondanks de levendigheid is het er betrekkelijk rustig, waardoor je kunt genieten van de beste van beide werelden. De woning is goed bereikbaar en er zijn tal van voorzieningen in de buurt. Zo ligt het centrum van Gouda op loopafstand, net als een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg slechts 6 minuten rijden, waardoor je snel en gemakkelijk alle kanten op kunt.

De woning heeft een praktische indeling en beschikt over twee ruime slaapkamers met tussengelegen werkruimte. Hierdoor is de woning uitermate geschikt voor twee vrienden of een stel. De begane grond bestaat uit woonkamer, eetkamer, keuken met inbouwapparatuur en  doucheruimte.

Indeling:

Begane grond:: Woonkamer, eetkamer keuken, douche en toilet.

Eerste verdieping: 2 slaapkamers met tussengelegen werkruimte.

Tuin: Goed onderhouden tuin van +/- 35m2.

Huurprijs: € 1250,-,- exclusief nutsvoorzieningen
Huurperiode: per 1 juli 2023 (voor een periode van 7 maanden)

De woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt. Indien u interesse heeft, kunt u zich via onderstaand formulier reageren.

 

Naam(Vereist)
Op zoek naar woon- of werkruimte? Schrijf je hier in